רוח התקופה / דודו גואטה

רוח התקופה / דודו גואטה
הוצאת פרדס
277 עמודים

קודם כל אני חייב לפרגן לכריכה, היא מעניינת, מושכת ויזואלית ובולטת על המדף וזה חשוב כשמדובר בסופר שאינו מוכר וזהו ספרו הראשון, הבולטות והעניין מושכים את הקורא על המדף לקחת את הספר ולהתעניין, בנוסף התקציר על גב הכריכה מעורר עניין ומתומצת היטב ואין ספק שיש כאן ספר שמעורר סקרנות רבה וזו התחלה טובה.
עכשיו לתוכן, גם אותו אהבתי, סאקו גיבור הספר שנזרק מביתו על ידי אשתו והוא לא הבין על מה ולמה מוצא את עצמו מתכונן למשפט בירושלים ויש לו עשרה ימים לשם כך, סאקו מתכנן לעלות לירושלים ולהעביר בה את עשרת הימים עד למשפט ובדרך הוא עוצר בתחנות ביניים שונות כגון רמלה, לוד ומודיעין.
אך רוח התקופה משתנה ועמה גם סאקו שמנסה להתאים עצמו לסיטואציות ולדמויות שהוא פוגש במסעו.
לכאורה סאקו תכנן היטב את מסעו אך נראה שהחיים עצמם סידרו לו מסלול אחר משתכנן.
דרך אותו מסע של עשרה ימים סאקו לומד להסתדר עם רוח התקופה, מחפש אהבה ונראה שאין רגע דל בחייו.
הסיפור מפתיע, משתנה מפרק לפרק ונותן לנו הצצה לגיבור שעולמו קרס עליו ומחפש דרך לעולם מחדש דרך החיפוש הקיומי וחיפוש זהותו.
דודו גואטה בספר ביכורים מרתק בעיני מייצר עניין לכל אורך העלילה ומציב לנו מראה למציאות שאנו חיים בה, לאנשים ולמקומות שסאקו מטייל בהם.
ספר שונה ומעניין.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s