היעלמותה של סטפני מיילר / ז'ואל דיקר

היעלמותה של סטפני מיילר / ז'ואל דיקר
הוצאת מודן
614 עמודים
מצרפתית: רמה איילון

זה הספר הראשון של דיקר שיוצא לי לקרוא, שמעתי המון על ספריו הקודמים וזה יצר אצלי ציפיות רבות וסקרנות רבה אז התחלתי לקרוא את ואכן ההתחלה היתה מעניינת וטובה בעיני, סיפור עם פוטנציאל מדהים, עלילת רצח של משפחה שלמה ולא סתם משפחה אלא משפחת ראש העיר ובנוסף נרצחה עוברת אורח שעשתה לה ג'וגינג, כל זה התרחש ב1994, השוטרים השאפתנים לכדו את הרוצח והחיים המשיכו כרגיל עד ש… עשרים שנה לאחר מכן בשנת 2014 פונה עיתונאית חרוצה בשם סטפני מיילר למשטרה ומספרת להם שהם לכדו את האדם הלא נכון לפני עשרים שנה וקצת לאחר מכן נעלמת סטפני מיילר באופן מסתורי וכך הספר מתפתח לשתי עלילות שונות, העלילה האחת היא עשרים שנה אחורה בחקירת הרצח והשניה היא בזמן הווה בנסיון להבין לאן נעלמה סטפני מיילר ומה קרה לה וכן האם המידע שברשותה נכון ומי הרוצח האמיתי של משפחת ראש העיר.
הפוטנציאל של הספר הזה גדול אבל אם לומר את האמת קצת התאכזבתי, המון דמויות משנה, המון עלילות מפותלות, מעט מאוד עומק בדמויות וספר שנמרח על 640 עמודים כשהיה אפשר בקלות לקצר 200 עמודים ממנו.
בעיני הספר לא מממש את הפוטנציאל שלו אבל לא הכל רע, הכתיבה מעניינת והאריזה השלמה מסקרנת ומותחת ואתה כקורא מאוד רוצה לגלות את זהות הרוצח ומה קרה לעיתונאית אז בכל זאת אפשר לקרוא.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s